Festival Look – cautare Back in Top

Festival Look – cautare Back in Top

Ce am sperat s-a intamplat, iar festivalurile care au ocolit planeta fac din nou popas prin orase. Daca acum o luna doar ne imaginam tinutele de festival, acum ar fi timpul sa te si decizi. 

Accesoriile pe care le visam doar ca sa intregeasca un look imaginat, acum sunt decisive intr-o tinuta completa. 

Vorbim astazi despre 3 Look-uri pe care sa le adopti in functie de: Cat de mult ai asteptat un festival, Cat de mult de temi sau nu de multimi, Cat de gata te simti sa lansezi trenduri. 

Gata? 

Festival Lok – editia 2020-2021

Nici Euro 2020 nu si-a schimbat numele, asa ca anul acesta va purta in istoria modei de festival un dublu rol. Va fi moda lui 2020 si moda lui 2021, inspirata de sine si de exuberanta post pandemie de care am mai vorbit. 

Toate marile festivaluri care ne dadeau stiri si imagini cu vedete si influenceri in cele mai cool tinute de festival anul acesta au lipsit. Dar au aparut in locul lor imaginile #Throwback catre diferite ocazii ca Burning Man, Coachella sau Summer Well ori Untold. 

Daca si tu le cauti, ca sa decizi tinuta primului festival post pandemie, uite care sunt recomandarile Concepto si Codrina Apostol. 

Festival look pentru cei care raman precauti.

Aici ne inspira Burning Man si traditia necesara in acea locatie, de a purta masca dar a purta-o ca accesoriu. 

Trucul aici este sa gasesti masca potrivita si sa te bazezi pe accesorii sa spuna povestea look-ului. Tinuta in site trebuie sa aiba cei 3 S> Sexy, Sumara, Senzationala. 

Iti propunem favorite din trendurile sezonului, plasa si metalul.

Creatiile Concepto de mai sus sunt show stoppers, si vor accentua sentimentul de celebrare a muzicii, corpului si placerii de a fi alaturi ce ceilalti, in acelasi timp la moda si in siguranta. Moda a fost mereu un mod de exprimare, iar daca perioada de izolare te-a facut putin temator de multimi, atunci combinatia de Concepto x Codrina Apostol Fashion si Burning Manthrowback e modul in care poti avea confort si glamour. 

Festival look pentru cei care merg all in.

Vorbeam despre cum moda a avut o revenire la glamour dupa perioada grea cu pandemia.. S-a vazut in colectiile de pe scenele modei mondiale si se vede si peste tot unde un eveniment ne aduce impreuna. 

Aici secretul este sa combini extravaganta prezentarilor fashion cu necesitatea libertatii de miscare. Tinuta aceasta trebuie sa contina cei 3 V: Volum, Voluptate si Vara!

Ne inspiram de pe catwalk si din street style si adaugam necesarul glitter care spune vara mai mult ca orice. Pentru acest lool avem propuneri indraznete si accesorii gold handmade in Trasilvania. 

O rochie cu zeci de detalii, una in galben curajos si o jacheta de piele, cu accesoriile Concepto si ai un look de festival care striga: Mi-a fost dor de voi si de mine!

 Festival look pentru cei care inca se simt ca acasa

Este stilul cel mai simplu, pentru ca implica aceeasi relaxare pe care ai avut-o pentru un drum pana la masina sau la magazin. E minimalismul cumva dezordonat dar atat de sexy cand este pus cu atentie impreuna, a celor care par ca fac totul fara efort. 

Stilul include ABC-ul casual: tricou, jeansi si tiara sau coroana de flori sau bustiera si chockerul. 

Si pentru cei care simt ca inca nu e reala vestea ca mergem iar la festival, poti trece de la lookul de acasa la cel de festival cu aceste mici detalii puse la punct si propunerile Concepto. 

Bustiere pentru un plus de glam si brauri pentru efect peste tricouri sau camasi, vezi ce alte surprize te asteapta pe site. 

Unde te vezi, cum te vezi si cat de mult ai asteptat vara asta exact asa cum se anunta? 

Shop your Festival Look – 2020-2021 and beyond

Lasă un răspuns